torstai 27. lokakuuta 2011

HaastePiirtäminen on jäänyt vähemmälle, nyt etenkin Battlefield 3:n julkaisupäivänä... Onneksi motivaatiota aina välillä löytyy :) Ja miksi minusta tuntuu, että sovitan nämä kuvat aina blogin värimaailmaan? Ehkä vaan tykkään lämpimistä väreistä..

Kata (jonka blogi on ihanaa positiivista luettavaa :) )antoi minulle haasteen blogissaan! Tämä blogipostaus voisikin olla hieman tekstimäisempi siis. En haasta muita, mutta tehkää jos siltä tuntuu :D Kerron siis kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni!

1. Tykkään tähtitieteestä! Harmittaa asua kaupungissa, jossa tähtiä ei voi nähdä kunnolla. Tähtien katsominen auttaa laittamaan asioita perspektiiviin ja rauhoittumaan kiireen keskellä. Olen kyllä aika kasuaali-tuijottaja, enkä tee sitä mitenkään 'intohimoisesti'. :)

2. Minua ärsyttää välillä saamattomuuteni.

3. Tällä hetkellä koulu on älyttömän kivaa, kaikkea piirtämistä ja muuta omaa projektia tasapainottaa ohjelmointikurssi, joka on tähän mennessä ollut kiinnostava! Eikä haittaa yhtään, vaikka koulupäivät venyvät 11-tuntisiksi kolme kertaa viikossa.

4. Syön jääpaloja. Ja riisikakkuja. Paljon! En tiedä miksi. Se on ihan kivaa.

5. Rakastan tällä hetkellä ruoanlaittoa ja olen ylpeä, etten koko syksyn aikana ole tehnyt yhtäkään valmisateriaa/pakastetta ihan paria poikkeusta lukuunottamatta. Kun lisää sen omaan päivärytmiinsä, se on hauska harrastus, joka pitää poissa koneelta. :) Ja tulokset näkyvät heti! :D

6. Piirtämisestä on tullut tuhat kertaa hauskempaa syksyn aikana. Olen ostanut nettiluentoja, lukenut teoriaa, harjoitellut ja saanut motivaatiota pienistäkin asioista. Suurimpina syinä lienee koulu ja minulle "oikean" oppimistavan löytyminen.

7. En katso televisiota, enkä omista sellaista!

8. Innostun pienistä asioista tulen aika helposti hyvälle tuulelle! Tykkään positiivisuudesta ja uskon, että usein se on asenteesta kiinni.

Viikonloppu kuluu siis Halloweenin ja BF3:n merkeissä. Vuorotellen. :)

Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti