torstai 13. lokakuuta 2011

Elävää mallia plus muuta piirtelyä

Tässä onkin viikko hurahtanut nopeasti! Viikonloppu sujui perheen vierailulla täällä päin, hyvällä lounaalla ja ideapark-shoppailulla. Viimeinen viikko tätä jaksoa on meneillään, jonka jälkeen alkaa viikon 'loma' (itsenäinen työskentely). Seuraava jakso on melko ohjelmointipainotteista (kolme täyttä päivää viikossa), joten uskon luovan työn vain lisääntyvän.. :)

Olen käynyt jo muutaman viikon elävän mallin piirustustunnilla, jotka pidetään koulullamme. Se on mukavaa iltapiirtelyä, joka auttaa kehittymään ihan älyttömän monella tavalla. Olen tykästynyt hiileen ja taidan tehdä sillä vielä enemmän töitä!Luokkalaisemme perustivat piirustusblogin, jonne jokainen laittaa piirustuksiaan joko viikottaisen teeman mukaan tai muuten vaan. Blogissa tulee olemaan myös tutoriaaleja, yms. Yksi hyvä syy lisää piirtää asioita, joita ei tule usein piirrettyä!

Työn alla siis ensimmäinen kunnollinen digitaalinen maisemakuvani, aiheena 'frozen alien fortress'. Vielä on työtä... :)Öitä!
- Minna

ps. tein ruokablogin, sillä haluan varastoida kivoja reseptejä ja ruokakuvia paikkaan, jotka löytyvät paikasta riippumatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti