keskiviikko 31. elokuuta 2011

Tavallinen keskiviikkoJokapäiväinen piirtämisoperaationi on ruosteessa, korvaan muutaman viime päivän laiskottelut parin tunnin speed-paintilla! Yritän harjoitella tiukempia sommitteluja sekä värien käyttöä. Onneksi ostin Jason Manleyn seitsemän tuntua kestävän luennon väriteoriasta, vielä kun löytyisi aikaa katsoa se. Koulussa alkaa parin viikon päästä elävän mallin piirustuskurssit - jee! Parempaa oppimisympäristöä ei olekaan.

Ammattikorkeakouluelämä on alkanut vauhdilla, viimeiset kaksi ja puoli viikkoa ovat menneet älyttömän nopeasti. Vieläkin tuntuu mahtavalta, eli kyllä taisin oikeaan paikkaan tulla ;) Bileitä myös riittää, oletettavasti. :D

Taidanpa juoda kupposen teetä ja palailla tekemään logosuunnittelutehtävää Illustrator-tuntia varten!

Ps. Nukun nykyään liikaa päiväunia. Heräsin eilen päikkäreiltä klo 21.50. Ei hyvä.

Minna3 kommenttia:

 1. Aivan ihana piirros! Oot kehittyny.

  VastaaPoista
 2. Tosi upeita piirroksia! Muistan kuvataidediplomisi, mutta en tiennyt että piirrät näin paljon ja hyvin! Millä ohjelmalla/tavalla teet näitä?

  - Terveisin Annu, nykyinen PML abi, joka kärvistelee itse kuvisdiplomin kanssa

  VastaaPoista
 3. Vau, kiitos tosi paljon! Mun kuvisdiplomi oli aika floppi jonka tein muutamassa tunnissa, sitä ei kannata muistella :D

  Mulla on käytössä ihan tavallinen Wacom Bamboo piirtopöytä, piirrän suurimmaksi osaksi kaiken Adobe Photoshop CS3:lla, vaikkei piirtämisen kannalta versioissa ole kovin suuria eroja. Yleensä aloitan mustavalkoisesta ja lisään lopuksi värit. :)

  VastaaPoista