lauantai 25. kesäkuuta 2011

Matkakuumetta

Hui, ensi yönä olenkin jo lentokentällä lähtöselvityksessä, huomenna aamupäivällä jo Kreetalla! Matkustan harvoin ulkomaille, joten tämä on aivan loistajuttu :-) Matkalta toivon rentoutumista ja inspiraation sykettä, matkalaukkuun on pakattu maalit ja n. viisikymmentä värikynää. Itse olen niin huono ruskettumaan, että makoilua rannalla reissusta ei tule, mutta lämpöä kyllä rakastan!

Saatiin poikaystävän kanssa kämppä Tampereelta. Muutto on jo 16.7, eli alle viikko Kreikan matkan jälkeen. Onneksi astiat (toim. huom. kolme pahvilaatikkoa) on pakattu. Näillä näkymin saamme myös divaanisohvan hyvään hintaan tuttavalta. Kämpältä on matkaa TAMK:iin (ja keskustaan) 2 km, joten pyörällä pääsee!

Ennen pakenemista Kreikan lämpöön julkaisen muutaman supisuomalaisen juhannuskuvan. Ei siis sarjakuvaa tänään, hihhii!Toissapäivänä tekemäni mojito osottautui suosituksi, tein niitä sitten illan aikana enemmänkin :)


Kummityttökin kävi kylässä.


Hyvää kesäkuun loppua :-)

Minna

4 kommenttia:

 1. mmitä, sekoitit itse mojitoja? :oo mitä niihin tulee? :D ja onnea asunnosta, sekä mukavaa reissua! :)

  VastaaPoista
 2. joo! Se on itseasiassa tosi helppoa, limettiä, tuoretta minttua (Meillä kasvaa yrttimaalla, kaupastakin saa 1€/kimppu), sokeria, n. 6cl vaaleaa rommia ja soodavettä! Bacardin sivuilla on tosi hyvä ohje :D

  Kiiiiitos!

  VastaaPoista
 3. Hyvää matkaa Kreetalle, Minna! Ja onneksi olkoon asunnon saamisen johdosta! ^^ kolmen viikon päästä ilmoitan, jos musta tulee sun naapuri :DDDD Itse olen lähdössä Venäjälle noin kahdeksi viikoksi. Ja katsotaan, pystynkö puhumaan paikallisille muuta kuin "Da, vodka!".

  VastaaPoista
 4. jeah!! tuut sit käymään, tulee susta mun naapuri tai ei! :D

  Eihän sun tarvii muuta sanoakaan ;)

  VastaaPoista