lauantai 18. kesäkuuta 2011

Innostumisia

Viikonloppu ja tulevat pari kuukautta ovat täynnä jännittäviä asioita, alempien lisäksi mainittakoon kahden viikon Kreikan matka, kotoa muutto Tampereelle sekä AMK:n aloittaminen!

Keho on onneksi täynnä energiaa ja positiivisuutta, odotan innolla uutta :-) Minulla on paljon projekteja menossa, kunhan saan niitä vähän järjestykseen, voin tännekkin päivitellä.SOAD:in livekeikka tulee taatusti olemaan loistava! Merkistyksellisiä hetkiä on koettu biisien soidessa... (Yritin piirtää jäsenet tuohon, toivottavasti tuli edes vähän näköisiä :D ) Fiilistelypäivitys varmasti luvassa alkuviikosta keikan jälkeen!

Työt ovat siis ohi (Olin 2,5kk kielitoimistossa markkinointiassistenttina) ja nyt alkakoon odotettu loma. Töissä oli kyllä loistavaa (opin tosi paljon uutta!), mutta yöeläin kun olen, unet ovat jääneet vähäiseksi aikaisten herätysten vuoksi.

Sateista kesäpäivää,
Minna :)

2 kommenttia:

  1. oon niin kateellinen kaikille, jotka provinssiin lähtivät tänä vuonna...ja jep lukion jälkeen itselläkin jännät paikat, mutta ainakin täällä päin on vain sellaista hyvää paniikki-jännitystä :)

    VastaaPoista
  2. jees, täällä päin myös positiivista tuo jännitys :)

    VastaaPoista